Informatie


Ik heb van mijn hobby, mijn beroep, mijn passie gemaakt. Van kindsbeen af stond ik samen met mijn opa in 'den hof'... Daar kiemde de liefde voor de tuin om dan in 1997 definitief te starten met mijn eigen ontwerpbureau.
Na de nodige jaren ervaring kan ik nu met een waaier aan ideeën beginnen aan elk soort tuin; klein, groot, stadstuin, daktuin, landschappelijke tuin... U kan het niet bedenken of ik sta met een creatief en origineel ontwerp voor u klaar.
Uw huis is dikwijls de weerspiegeling van uw tuin en andersom, daarom ook werk ik graag met de ideeën en voorstellen die u zelf aanbrengt.
Creatuin kan u niet enkel helpen met het ontwerpen en onderhoud van uw tuin, maar heeft ook de nodige vakmensen voor het uitvoerende werk. Dat kan gaan van de tuinaanleg tot de realisatie van vijver, zwembad, pool house enz...
Ik kom steeds vrijblijvend langs om een idee te krijgen van de omgeving waarin de tuin gecreëerd zal worden, en om uw bedenkingen of wensen uiteindelijk om te zetten in een ontwerp dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.